V-style vam s oduševljenjem predstavlja nove proizvode i izvanredan izbor novih boja u kolekciji PW3.

Naš nagrađivani dizajnerski tim koristio se istraživanjem najnovijih trendova, najsuvremenijim tkaninama i pametnim komponentama kako bi pružio revolucionarne nove dizajne.

Portwest PW3™ suvremena radna odjeća spaja sportske životne trendove i funkcionalnost s modernim krojem i poboljšanu udobnost. Koristeći premium tkanine, proizvodi su projektirani za upotrebu u različitim industrijama i nude iznimnu vrijednost.

BESPLATNI ŠTITNICI ZA KOLJENA

Besplatan par štitnika za koljena uključen s PW3 hlačama

Besplatan par štitnika za koljena uključen s PW3 hlačama

EZEE ZIP

Ezee Zip™ je potpuno nova, vrlo inovativna tehnologija patent zatvarača dostupna isključivo u Portwest-u. Donosi na tržište prvu veliku inovaciju u tehnologiji patent zatvarača. Idealan za lijevake i dešnjake, Ezee Zip je jednostavan za rad i sigurno pričvršćivanje. Izrađen korištenjem najkvalitetnijih komponenti i tehnologija, Ezee Zip garantira veću izdržljivost bez zapinjanja i trganja.

TEXPEL™ SPLASH

Texpel™ Splash je iznimno vodootporna tkanina koja omogućuje da se voda skuplja u vodene kapljice i sama otkotrlja s površine tkanine. Ova vrhunska završna dorada također odbija prljavštinu i pomaže u sprečavanju mrlja kako bi vaša odjeća izgledala čisto duže vrijeme.

HIVISTEX™

HiVisTex™ Pro retroreflektirajuća traka omogućuje izvrsnu slobodu kretanja zahvaljujući segmentiranoj konstrukciji. Lagana i fleksibilna, ova vrhunska traka visokih performansi ima tisuće staklenih kuglica po centimetru kvadratnom koji rade kao tisuće sitnih zrcala koja reflektiraju svjetlo natrag prema svom izvoru.

PREDNOSTI

• Promišljen dizajn u kombinaciji s tkaninama vrhunske kvalitete

• Lagana fleksibilna HiVisTex Pro segmentirana reflektirajuća traka za povećanu vidljivost

• Besplatan par štitnika za koljena uključen s PW3 hlačama

• Dužina nogavica može se produžiti sa regularne na duže

• Pomiješajte i uskladite različite proizvode kako biste poboljšali svoj korporacijski izgled