Keilor kolekcija

Radne hlače KEILOR svojim sastavom materijala, krojem i praktičnim karakteristikama dizajnirane su za korištenje u profesionalnom radnom okruženju, ali će svojim svojstvima dobro doći i obrtnicima i majstorima „uradi sam“. Veća težina materijala s udjelom elastičnih elastanskih vlakana daje hlačama izvrsna svojstva: udobne su i ugodne za nošenje, izdržljive i dugovječne. Dva odvojiva bočna višenamjenska džepa praktična su ne samo za spremanje alata. A s pojačanjem napregnutih dijelova i umetnutim jastučićima za koljena, hlače su također prikladne za zahtjevna radna okruženja.

Ovu KEILOR kolekciju hlača možete stilski nadopuniti modelima HUYER softshell jakne i BOYER džempera. Oba modela svojom paletom nijansi savršeno pristaju uz boje radnih hlača, a ujedno proširuju mogućnosti njihove upotrebe iu slobodnim aktivnostima.

Što uključuje kolekcija KEILOR?

Hlače – muške radne hlače do struka s osam praktičnih džepova, od kojih su dva odvojiva i imaju petlje i trake za alat. Pojačano područje koljena s jastučićima za koljena koji se mogu umetnuti. Hlače se mogu produžiti do 5 cm.
Kratke hlače – muške kratke radne hlače udobnog kroja s osam praktičnih džepova, od kojih su dva odvojiva i imaju omče i trake za alat.

HUYER softshell jakna i BOYER pulover odlično idu uz KEILOR hlače.

Elegantna HUYER softshell jakna s kapuljačom i patentnim zatvaračem za muškarce je vodootporna i prozračna, prikladna i za posao i za slobodno vrijeme. Ima dva bočna džepa i jedan džep na prsima s patentnim zatvaračem.

Šareni pleteni muški pulover BOYER nadopunjuje KEILOR hlače i kratke hlače. Rameni dio i unutarnji dio rukava ojačani su softshell materijalom, tako da se pulover može koristiti i na poslu iu slobodno vrijeme. Ima dva bočna džepa i jedan džep na prsima s patentnim zatvaračem. Funkcionalnost džempera pojačana je reflektirajućim obrubom i rupom za palac na kraju rukava.

Zašto odabrati kolekciju KEILOR?

Nekoliko je razloga zašto odabrati KEILOR kolekciju:

Zahvaljujući sadržaju elastina, hlače su izdržljive i udobne čak i za cjelodnevno nošenje.
Veliki broj praktičnih džepova, uključujući dva odvojiva s remenima i omčama za alat, osiguravaju da uvijek imate sve što vam je potrebno pri ruci.
Pojačanje u području koljena i međunožja produljuje vijek trajanja hlača
S uklonjivim jastučićima za koljena, hlače su pogodne i za zahtjevan rad klečeći
Hlače i kratke hlače dostupne su u sedam boja

KROJ

Hlače i kratke hlače dizajnirane su u REGULAR kroju. Po čemu je karakteriziran?

Kroj sa spuštenim strukom
Noga se sužava od bedra do koljena i donjeg opsega
Nogavica ima konusni oblik
Materijal s elastičnim vlaknima omogućuje slobodno kretanje i visoku udobnost čak i uz uske nogavice
Iznimno popularan kroj koji stoji gotovo svima

Pogledaj cijelu KEILOR kolekciju

Jednim klikom do cijele kolekcije!