WX3 Kolekcija

INNOVATIVE STRETCH PANELLING

Portwest inovativni rastezljivi paneli se koriste u ključnim područjima pokreta za odličnu udobnost i fleksibilnost. Mikro ripstop materijal koji se rasteže u četiri smijera je lagan, osigurava čvrstoću i superiornu otpornost na abraziju.

KINGSMILL POLYCOTTON CANVAS

Kingsmill Polycotton Canvas izrađen je od 65% poliestera i 35% pamuka sa Peach završnom obradom. Ova mješavina nudi vrhunsku izdržljivost i performanse. Najsuvremenija završna obrada tkanine pruža ultra mekani osjećaj prilikom nošenja odjeće za izvanrednu udobnost tokom cijelog dana. Duga vlakna koja se koriste u procesu izrade osiguravaju čvrstoću i superiornu završnu obradu. Ova tkanina ima UPF ocjenu 50+ tako da će blokirati 98% UV zraka.

EZEE ZIP

Ezee Zip™ je potpuno nova, vrlo inovativna tehnologija patent zatvarača dostupna isključivo u Portwest-u. Donosi na tržište prvu veliku inovaciju u tehnologiji patent zatvarača. Idealan za lijevake i dešnjake, Ezee Zip je jednostavan za rad i sigurno pričvršćivanje. Izrađen korištenjem najkvalitetnijih komponenti i inženjeringa, Ezee Zip garantira veću izdržljivost bez zapinjanja i trganja.

Pogledaj cijelu WX3 kolekciju

Jednim klikom do cijele kolekcije!