Štik na tekstil (strojno vezenje)

Štik na tekstil (strojno vezenje)

Iako specijalizirani za tisak, pružamo uslugu i navedenog štika. Ovisno o vrsti artikla, uvijek ćete dobiti savjet je li za navedeni artikl potreban i preporučen štik ili tisak. U mogućnosti smo odraditi vezove bilo kojih veličina i boja na vašu odjeću ili pak na tekstilne proizvode iz naše ponude: majice dugih i kratkih rukava, polo majice, radnu odjeću, kape, šešire, ručnike i slično.

01

Kupac šalje dizajn

Kupac šalje dizajn koji želi izvesti te navodi o kakvim se tekstilnim proizvodima radi. Ukoliko kupac nema svoj vizualni identitet, tu pružamo pomoć pri izradi vlastitog.

02

Kupcu šaljemo ponudu

Na temelju dobivenih informacija šaljemo ponudu kupcu. Cijena će ovisiti o bojama logotipa, boji i vrsti materijala podloge te količinu koju treba izradi. Cijena po komadu je obrnuto proporcionalna količini pa je tako ona niža što je količina veća.

03

Kupac donosi odluku

Kupac pregledava ponudu nakon čega donosi odluku o istoj. U slučaju nedoumica u ovom koraku, uvijek stojimo na raspolaganju pri revidiranju ponude. Nakon što kupac pristane na ponudu, šalje nam potvrdu o uplati nakon čega se kreće u realizaciju posla.