KX3 Kolekcija

Portwestova inovativna streč tkanina izrađena je od 65% poliestera i 35% pamuka. Ova je premium tkanina izuzetno čvrsta i otporna na kidanje dok rastezljiva komponenta osigurava fleksibilnost i udobnost prilikom kretanja. UPF ocjena 50+ blokirat će 98% UV zraka

Portwestova najnovija tkanina Kingsmill™ Polyester Stretch koja je rastezljiva u četiri smijera izrađena je od 93% poliestera i 7% elastina. Ova mješavina omogućuje jednostavnost kretanja i udobnost pri aktivnoj uporabi. Tkanina osigurava tehničku superiornost pomoću svojstava kao što su visoka prozračnost, odvođenje vlage i brzo sušenje. UPF ocjena 50+ blokirat će 98% UV zraka.

Kingsmill ™ Cotton Stretch vrhunska je pamučna streč tkanina. Ova mješavina od 98% pamuka i 2% elastana pruža vrhunsku udobnost i fleksibilnost. Visok sadržaj pamuka daje ultra mekoću, a dodani elastan pruža lakoću pokreta.

RADNA ODJEĆA ZA SVAKODNEVNE AKTIVNOSTI

Portwest KX3 je superiorna linija odjeće koja prati vodeće trendove kombinirajući kvalitetnu izradu i tehničke tkanine. Ključne karakteristike ove kolekcije uključuju otpornost na abraziju, odvođenje vlage i rastezljivost kako bi pružila održivu agilnost i kretanje bez napora. Sva KX3 odjeća je dizajnirana da se u potpunosti upotpunjuje omogućujući kreiranje personaliziranog izgleda. Savršeno rješenje za modernu radnu odjeću.

GLAVNE KARAKTERISTIKE UKLJUČUJE RASTEZLJIVE TKANINE

Tkaninu koja se rasteže u više pravaca, niskoprofilne šavove, ojačane panele, podesivu dužinu nogavica i višestruke džepove koji jamče udobnost i sigurnost.

Pogledaj cijelu KX3 kolekciju

Jednim klikom do cijele kolekcije!