IZRAĐUJEMO PREMIUM RADNU ODJEĆU ZA PROFESIONALNE KORISNIKE.

Radna odjeća je – i uvijek je bila – srce i duša našeg poslovanja. Od skladišta i trgovine mješovitom robom do zavarivačke radionice i gradilišta, naša vrhunska radna odjeća osigurava sigurnost i udobnost ljudi u svakom trenutku

Fristads radna oprema

Kad naša radna odjeća ima dobre rezultate, rade i naši korisnici. Strastveni smo prema našim proizvodima, našoj tvrtki i našim kupcima. Izazivamo sebe i jedni druge da rastemo i poboljšavamo se. Zajedno čuvamo okoliš za sadašnje generacije i one koje dolaze

Natjecati se kvalitetom, a ne cijenom, ključno je načelo za Fristads od samog početka. Za nas je izrada kvalitetne odjeće srž našeg rada na održivosti. A sve počinje održivom ponudom proizvoda i proizvodnjom.

Strastvena izvedba, zajedno održavamo jednostavnost.

NAŠE TEMELJNE VRIJEDNOSTI.

Sve što radimo temelji se na našim temeljnim vrijednostima, strasti, učinku, jednostavnosti i zajedništvu. Strastveni smo za naše proizvode i tražimo izvrsnost u svemu što radimo. Zajedno pomažemo u očuvanju okoliša za sadašnje i buduće generacije.

Fristads workwear

Strast.
Strastveni smo prema našim proizvodima, našoj tvrtki i našim kupcima. Izazivamo sebe i jedni druge da rastemo i poboljšavamo se. Ponosni smo na ono što smo postigli u prošlosti i uzbuđeni zbog budućnosti. Ono što radimo danas, možemo bolje sutra.

Izvedba.​​​​​​
Tražimo izvrsnost u svemu što radimo i ponosni smo na naše proizvode i ljude visokih performansi. Dajemo konstruktivne povratne informacije, podižemo jedni druge i slavimo svoja postignuća. Naša želja za uspjehom veća je od našeg straha od neuspjeha. Pokušavamo, ne uspijevamo, učimo i idemo dalje kako bismo pobijedili.

Jednostavnost.
​​​​​​​Nastojimo pojednostaviti svoje poslovanje i nikada stvari ne kompliciramo više nego što je potrebno. Potrebe naših kupaca uvijek su u prvom planu iu središtu, a mi neprestano radimo na poboljšanju našeg korisničkog putovanja. U svakom trenutku komuniciramo jasno, iskreno i neformalno.

Zajedništvo.
​​​​​​​Radimo zajedno s našim klijentima kako bismo im pomogli da uspiju i napreduju. Preuzimamo odgovornost za sebe i jedni za druge i težimo zajedničkim ciljevima. Zajedno se fokusiramo na održivost i pomažemo u očuvanju okoliša za sadašnje i buduće generacije.