Dopustite našem timu stručnjaka s velikim i vrijednim iskustvom u dizajnu i proizvodnji da vam pomogne podići imidž vaše robne marke i osigurati vrhunsku zaštitnu odjeću za vaše radnike. Od početnog koncepta dizajna do konačne isporuke, nudimo uslugu od početka do kraja koja osigurava besprijekorno iskustvo. Radimo ruku pod ruku s našim kupcima kako bismo kreirali sigurne proizvode po narudžbi koji su prilagođeni njihovim specifičnim potrebama. S tisućama zadovoljnih kupaca u raznim industrijama diljem svijeta, imamo dokazanu evidenciju uspjeha u dizajniranju, uzorkovanju, certificiranju, proizvodnji i isporuci visokokvalitetnih proizvoda po narudžbi.

Rješenja po narudžbi za podizanje jedinstvenih brendova

U koliko imate posebne zahtjeve ili želite izgledati drugačije od standardne / gotove radne odjeće, javite nam se i dizajnirate vlastitu odjeću.

Nudimo razne mogućnosti i to:

– Izbor tkanine (težina, sastav materijala, boja)

– Pozicije džepova i njihov izgled

– Definiranje ostalih detalja na proizvodima (ojačanja, kopčanja i dr..)

– Pozicije loga

Svoj upit možete poslati na naš mail popunjavajući radni nalog s željenim detaljima.

Šivamo radnu odjeću sukladno zakonskim normama i regulativama. Poslovi visokoga rizika definirani su određenim normama koje određuju izgled radne odjeće obzirom da postoje jasna pravila koja se u samoj proizvodnji moraju poštivati