Upravo kako bi se suočili s novim izazovima koje tržište nudi, odlučili smo zamijeniti svoj stari Roland printer najnovijom vertijom SG2-300.

Roland True VSI print/cut

Roland True VIS SG-300 i SG-540 su produkcijski Ink-Jet printer iz role maximalne širine 1371mm. Najnovija tehnologija nanošenja boje na materijal sa potpuno redizajniranim print glavama, te u kombinacij sa True VIS CMYK bojama daje savršen otisak na razne vrste medija. Multifunkcionalni printer velikog formata za ispis iz role, koristi se za tisak različitih medija i proizvoda. Roland True VIS printeri nove generacije eco solvent printera pružaju vam vrlo visoku kvalitetu printanja i rezanja raznih materijala.

Roland True VIS – Nova genracija printera

Nova generacija True VIS printera ima mogućnost printanja  potpuno novim inovacijskim sistemom obojenja sa nižim troškovima printanja koji vam pruža niže cijene boja ali ne smanjuje kvalitetu iste. Naprotiv daje veći color gamut CMYK-a  što definitnovo proširuje mogućnosti za ubacivanjem novih proizvoda u Vaš asortiman. Roland True VIS boje dostupne su u CMYK varijanti sa punjenjem od 500ml, a Catriges su u potpunosti sakriveni u kućište printera.

Roland True VIS kontrurno izrezivanje

Već poznata opcija konturnog rezanja sad već unaprijeđena inovacija, koja omogućuje konturno rezanje vaše grafike tik nakon tiska bez premotavanja i ponovnog namještanja otprintanih grafika na početnu poziciju za rezanje. Novi sistem obojenja sa glavom Piezoelectric Ink jet sistemom pružiti će vam potpunu pouzdanost i izvrsnu kvalitetu. Inovacije u ovoj generaciji Eco solventa su prvenstveno poboljšani motor i upravljački klizni mehanizam. Originalni Roland nožići dostupni su u našem web shopu

True VIS – boje nove generacije

Novi Roland VersaWorks dual RIP, novi nosač i glava Cut/Holdera, Smart Remote Controll Production ili upravljanje printerom preko Bluetooth-a sa vaših tableta ili pametnih telefona. Novi VersaWorks Dual RIP True VSI printeri namjenjeni su za tisak na proizvode poput etiketa i naljepnica, dekorativnih grafika, printanih folija za izloge i naljepnice za izloge, t-shirt i tekstilnog ukrašavanja, bannera, postera, uličnih natpisa te mnogo drugih Rolnad True VSI proizvoda. Zasigurno najbolja opcija desktop Ink-Jet printera na tržištu vrhunske kvalietet izrade, inovacija i tiska iz role na različite proizvode u suvremenoj svakodnevnici.